Over mij

Met liefde stel ik mij graag aan je voor. Mijn naam is Angelique Urbanus en moeder van 2 lieve, fijne en sensitieve kinderen. Zelf heb ik een zoon en een dochter en mag ik deelgenoot zijn in het leven van een lief en fijn bonuskind, de zoon van mijn vriend. Net als mijn kinderen ben ik hoogsensitief. Om ervoor te zorgen dat er voldoende rust en ontspanning is ben ik graag buiten, in de natuur met de kinderen en de hond. Verder vind ik het heerlijk om te mediteren, te lezen en van de zon genieten doe ik ook graag.

Na werkzaam te zijn geweest in de jeugdzorg ben ik mij gaan realiseren dat hoe eerder we problemen erkennen en behandelen  de kans op problemen in de toekomst minder (heftig) aanwezig zijn. Ik besloot mijn hart te volgen en preventief te willen werken om iets bij te dragen, groot of klein, in het welzijn van kinderen en jongeren. Dit is waar ik jullie graag met liefde bij wil ondersteunen.
Daarbij spreek ik uit ervaring dat onder andere mijn eigen kinderen ontzettend veel moois hebben mogen ontvangen door de energetische behandelingen. Dit gun ik iedereen en elk gezin.

De naam van mijn praktijk heeft een diepere laag van betekenis.

Elk kind is een Spetter, een lief en uniek persoon met een mooie ziel.

Elk kind mag leven vanuit zijn/ haar hart.

Elk kind mag stralen, genieten en plezier hebben op zijn/ haar levenspad.

Elk kind mag in zijn (ziels-) kracht staan,

Elk kind is een Spetter in het water die zijn cirkels uitwaaiert en steeds groter wordt, die zichzelf kan en mag laten zien vol zelfvertrouwen.

Lieve ouder, lieve JIJ laat gaan wie je denkt te moeten zijn, wat ben jij mooi jezelf.

Volg je hart!

Ik ontmoet je graag!

Liefs, Angelique

Menu