Coaching

In hun intense wereld hebben hooggevoelige kinderen behoefte aan de juiste ondersteuning en een luisterend oor. Tijdens de coaching sessies bied ik het kind en zijn of haar ouder(s) handvatten, waarop ze rest van hun leven kunnen terugvallen. Ik doe dat op een lichtvoetige, speelse manier. Hoe zwaar of ingewikkeld de vraag ook is waarmee je komt, ik vertaal die graag in kleine,  overzichtelijke stapjes. Zo wordt het leuk om te werken aan jezelf!

Verschillende werkvormen
Voor de coaching gebruik ik verschillende werkvormen. Deze kies ik intuïtief, op maat van het kind. Vanzelfsprekend is dat voor ieder kind en elke leeftijdsfase anders. De werkvormen waarmee ik werk zijn onder andere verschillende creatieve werkvormen, samen de natuur ingaan, werken met natuurlijke materialen zoals hout en riet, (bewegings)spelletjes, familie-opstellingen en meditatie- en ontspanningsoefeningen. Denk ik dat een energetische behandeling kan helpen, dan geef ik dat aan. We bespreken eerst samen of we die behandeling inzetten.

 

Meelopen op je pad
Ik geniet van deze coaching sessies en het gedurende een korte periode meelopen in jullie leven. Zo kan ik samen met jullie in mijn kracht staan met als doel ieder zijn eigen veilige pad te bieden.

” Je mag je eigen unieke pad bewandelen”

Menu