Energetische Behandelingen

Een energetische behandeling is een krachtige werkvorm die helpt om blokkades op te lossen en nieuwe inzichten te bieden. Vergelijk het met een riviertje met daarin een dam. Door de barrière gaat de rivier langzamer stromen. Pas wanneer je een opening maakt in de dam, vindt het water weer vrij zijn weg. Zo werkt dat ook in ons lichaam. Wanneer zich een probleem voordoet, kan de energie niet goed stromen. Dit is niet zichtbaar, maar wèl voelbaar.

” omdat alleen praten soms niet genoeg is”

Reiki Behandeling

Reiki is een holistische helingsmethode, gebaseerd op het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Holisme gaat ervan uit dat alles met elkaar samenhangt en één geheel vormt. Reiki brengt je kind in balans, zowel fysiek, mentaal, emotioneel, energetische als spiritueel. Reiki brengt je in verbinding met jezelf, zodat je bewust leeft en leeft vanuit je hart.

Chakra behandeling

Chakra is een woord dat uit het Sanskriet komt en letterlijk ‘wiel’ betekent. De samenwerking van de 7 chakra’s in het lichaam kun je je voorstellen als een stroom van energie. Met andere woorden, een ‘draaiend wiel van energie’. Wanneer er een blokkade zit in een bepaald chakra, kunnen lichamelijke en/of emotionele klachten ontstaan. Door de chakra’s weer te activeren, zal het zelf herstellend vermogen de klacht verminderen of zelfs laten verdwijnen.

” Voel je vrij om te dansen en te zingen, geniet”

Effectief

Afhankelijk van de klachten, kan een energetische behandeling zeer effectief zijn, ook bij jonge kinderen. Let wel, deze behandelingen zijn een aanvulling op reguliere geneeswijze, geen vervanging. Ik zet intuïtief de behandeling in die het kind nodig heeft. Het lichaam ontspant en kan weer ontladen en opladen. Mijn ervaring is dat problemen als bedplassen, onrust, concentratie, belemmerende, emotionele uitingen of slapeloosheid hiermee effectief verholpen kunnen worden.

Disclaimer

De coaching en behandelingen kunnen uitstekend gegeven worden náást de reguliere en andere (alternatieve) therapievormen die er zijn en zijn géén vervanging van reguliere medische trajecten. Raadpleeg daarom bij (aanhoudende) klachten ook altijd een arts!

Menu